KARBONHİDRAT PARFÜMÜ (O DA NE?)

 

 


Dilimlenmiş ekmekten sonra, en iyi şey ne mi? Kokusu. Favori karbonhidratımız arkasında tatlı ve hoş bir koku bırakıyor. İyi haber şu ki, bir ekmeğin aroması, seni daha iyi bir moda sokarken, bir yandan da seni iyileştiriyor. Philadelphia’daki Monell Chemical Senses Center’dan Bilişsel Psikolog Dr. Pamela Dalton’a göre, ekmeğin kokusu davranışlarımızı değiştiriyor.  “Bir çalışma, bir pastane önünde duran insanların,  giyim mağazasındakilerine kıyasla,  bir yabancının bıraktığı eşyaları almaya daha meyilli olduğunu gösteriyor.”

Kendini hamura bulamak istemiyorsan yulafın yumuşaklığını ve tatlılığını ya da çavdarın baharatlı aromasını bulabileceğin parfümlere şans ver.

 

viridianprints